Astrup Tulstrup Hvilsted Kirker Orienter dig om sognets begivenheder

Kirkens Børnekor og Musikalsk Legestue

ASTRUP KIRKES BØRNEKOR

Går du i 4-6. klasse og har du lyst til at synge i kor? Så har du mulighed for at synge i Astrup kirkes børnekor! Vi øver hver mandag kl. 15-16 på Solbjergskolen og optager løbende sangere i koret.

Forudsætningerne for at deltage er lysten til at synge, åbenhed, samt regelmæssig deltagelse i korprøverne. Til korprøverne synger vi sange og salmer, laver sanglege og rytmeøvelser, træner vores stemmer og øver os i at synge sammen! Børnekoret optræder 1-2 gange halvårligt ved højmesser i Astrup kirke, på Lokalcenter Solbjerg eller ved andre arrangementer tilknyttet Astrup kirke. Det er gratis at deltage i koret, men stabilt fremmøde forventes!

Børnekoret ledes af kirkesanger Bente Christensen, der har en bred sang- og dramaerfaring og bl.a. er uddannet fra Vestervig Kirkemusikskole og Dramaturgi v. Aarhus Universitet.

Tilmelding kan ske til korleder Bente Christensen på mail: bente_christensen_dk@yahoo.com, eller ved fremmøde til en korprøve i musiklokalet på Solbjergskolen, mandage kl. 15-16.

 

 

Musikalsk legestue

Der er musikalsk legestue i Astrup Kirke for dagplejebørn igen onsdag den 29. august kl. 9.00-9.45.
Her synger vi, fortæller historier og hygger os med musik og sæbebobler – alt sammen under ledelse af Astrup Kirkes organist,
Søren Jensen.