Salmeriet – kirkekoncert 14/8-2022

DEN 14. AUGUST KL 16.00 I ASTRUP KIRKE “Salmeriet er en duo bestående af sangerinde Bente Christensen og guitarist Jonas Kappel Lund. Duoen fortolker salmer fra forskellige perioder og med udgangspunkt i Den Danske Salmebog, tillægget 100 salmer og Kirkesangbogen. Koncertprogrammet spænder bredt fra salmer af Grundtvig, over Fuzzy og til Steffen Brandt – for blot at nævne nogen få. I arbejdet med at arrangere salmerne for duoformat, trækker parret på inspirationer fra både jazz, folk, rock og klassisk musik. Det giver et varieret udtryk,hvor den røde tråd er den særlige instrumentering med sang, percussion, guitar og synth, som tilfører salmerne nye nuancer. Bente Christensen er kirkesanger og studerende ved Vestervig Kirkemusikskole. Jonas Kappel Lund er guitarist og komponist, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium. Duoen danner også par privat, og bor til daglig i Odder syd for Århus.”