Farvel fra vores vikarierende kirkesanger, Atitaya Sangklang

Til menighedsrådet, medarbejdere og menighed, minikonfirmander, konfirmander, i Astrup, Tulstrup og Hvilsted kirker, da mit barselsvikariat som kirkesanger desværre slutter den 1.juni 2022, vil jeg gerne sige jer alle mange tak. Tak fordi I har vist mig tillid til at jeg kunne klare opgaven som kirkesanger med dertilhørende diverse opgaver. Arbejdsmiljøet har været præget af imødekommenhed og et godt fællesskab. Jeg har altid mig glædet mig til at komme på arbejde. Til gudstjenesten hver søndag, er jeg blevet mødt med stor gæstfrihed, varme og velklang fra både kirkens ansatte og kirkens trofaste kirkegængere. Det er altid en fornøjelse at synge med jer (sommetider flere-stemmigt!) og godt at kunne give hinanden et kram igen efter corona. Tak for et hyggeligt og lærerigt forløb, konfirmander og 2 forskellige minikonfirmand-hold, og tak fordi I ville være med. Jeg er taknemmelig for, at jeg endnu engang fik mulighed for at stå for ‘Babysalmesang’ og De små synger ‘, det er en livsbekræftende gave at opleve! Tak til alle mødre og babyer fra ‘ Babysalmesang’, I har været med til at skabe god stemning omkring fællessangen, samt et rum hvor det har handlet om at skabe et hyggeligt fællesskab. Tak for hygge og snak i sognegården, der været mange forskellige og gode samtaler. Til forældre, bedsteforældre samt børn og børnebørn fra ‘De Små synger’, tak fordi I ville være med til at synge og lege. Utroligt at opleve hvor engagerede og nysgerrige børnene har været på at høre og se hvilken ny bibelhistorie jeg kom med og viste med duplo-figurerne. Tak fordi I har støttet op omkring arrangementer som eksempelvis Fastelavn, det har glædet mig at se børnenes og jeres glæde. Til sidst vil jeg slutte af med at takke medarbejderne, tak for det gode samarbejde, tak fordi I har taget imod mig og mine idéer med åbne arme, og tak for jeres varme og humor. På gensyn kh. Atitaya