Grundlovsfest i Astrup Præstegårdshave

 

D 1/6-2022: ISABELLA ARENDT KOM ALLIGEVEL SOM ÅRETS GRUNDLOVSTALER.

Traditionen fortsætter. Vi fejrer Grundlovsdag i Astrup Præstegårdshave. Det har også været en tradition – næsten hvert år – at vejret har været så godt, at vi har kunnet sidde under åben himmel i den rummelige præstegårdshave. Lad os håbe, at den tradition fortsætter. I år er det også 1. Pinsedag. Derfor holder vi en lille gudstjeneste i Astrup Kirke Kl. 12.30 ved provst Jette Marie Bundgaard-Nielsen. Og så har vi flere års tradition for at have personligheder fra den politiske verden til at holde grundlovstalen.  Dette år bliver det så alligevel Isabelle Arendt. Traditionen tro – som festlig optakt til festdagen – vil Svend Uths jazzband, Barrelhouse-Jazzband , spille fra kl.13.00 i musikteltet. Derefter forløber dagen med kaffebord og kage og grillpølser og sang og vin og øl og sodavand og leg på den store græsplæne. Alle er velkomne. Menighedsrådet