Grundlovsfest i Astrup Præstegårdshave

ISABELLA ARENDT ER ÅRETS GRUNDLOVSTALER SØNDAG DEN 5.JUNI Traditionen fortsætter. Vi fejrer Grundlovsdag i Astrup Præstegårdshave. Det har også været en tradition – næsten hvert år – at vejret har været så godt, at vi har kunnet sidde under åben himmel i den rummelige præstegårdshave. Lad os håbe, at den tradition fortsætter. Det er 1.Pinsedag. Derfor holder vi en lille gudstjeneste i Astrup Kirke Kl. 12.30 ved Jette Marie Bundgaard-Nielsen. Og så har vi flere års tradition for at have personligheder fra den politiske verden til at holde grundlovstalen. Det har vi også i år. Isabella Arendt, formand for Kristendemokraterne, har lovet at holde grundlovstalen 2022. Isabella Arendt holder sin tale kl. ca. 13.30 – 14.00 . Traditionen tro – som festlig optakt til festdagen – vil Svend Uths jazzband, Barrelhouse-Jazzband , spille fra kl.13.00 i musikteltet. Derefter forløber dagen med kaffebord og kage og grillpølser og sang og vin og øl og sodavand og leg på den store græsplæne. Alle er velkomne. Menighedsrådet