Virringkorets koncert d 8/5-2022

SØNDAG DEN 8. MAJ får Hvilsted kirke besøg af Virringkoret, der vil synge for os. Det er kl. 19.30, og der er gratis adgang. Efter koncerten vil der blive serveret en forfriskning. Det er jo en tradition, at Virringkoret kommer hvert forår, men pga. corona har vi desværre måttet aflyse de seneste to koncerter. Men nu er der åbnet op igen, og vi glæder os til at høre deres fine sang. Om programmet skriver korets dirigent, Anne Rossau, følgende: ”Efter corona-nedlukninger og korprøver med to meters afstand nyder vi i Virringkoret, at vi igen kan stå og sidde tæt sammen og lave musik. I foråret 2020 var vi godt i gang med nogle swingende, amerikanske jazz-numre, da samfundet lukkede ned, og nu i 2022 har vi så endelig fået mulighed for at gøre dem færdig og synge dem til vores forårskoncerter. Derudover er repertoiret på dansk. Vi vil synge danske sange, der spænder fra Thomas Kingo i det 17.århundrede til Juliane Preisler i slutningen af det 20. århundrede, og så vil vi hylde Bent Fabricius-Bjerre, der døde i 2020, med et potpourri over et lille udsnit af hans meget store produktion. Endelig byder koncerten på en uropførelse af to sange med tekst af Halfdan Rasmussen. Det er Hvilsted kirkes organist, Søren Jensen, der har skrevet musikken, og han har været så venlig at lade os bruge sangene i Virringkoret. Det er altid spændende at arbejde med sange, hvor man ikke i forvejen har en bestemt version i baghovedet.”
Menighedsrådet