Annika Rasmussen ønsker os ‘På gensyn’

Efter forårets konfirmationer går jeg på barsel den 13. maj. Min mand og jeg venter vores andet barn til juni og vi glæder os utrolig meget. Min barselsvikar er fundet, det bliver Karen Agersnap, som lige nu har et vikariat i Fredens kirke indtil 1. juni. Derfor tiltræder Karen først embedet her i Astrup-Tulstrup-Hvilsted sogne den 1. juni. Det kan I også se på vores gudstjenesteliste for maj måned, hvor vi flere søndage henviser til Tiset kirke. Karen kan træffes på kontoret i præstegården i Astrup efter aftale og på samme telefonnummer som nu. Hvis der er lavet aftaler om kommende vielser eller dåb, vil aftalerne selvfølgelig blive videregivet til min barselsvikar. I den forbindelse vil jeg minde om, at man kontakter vores kordegnekontor, personregistrering syd, på tlf. 87 33 44 72 og får videregivet de nødvendige oplysninger til kirkebogen. Karens første gudstjeneste vil blive i Hvilsted kirke SØNDAG DEN 12. JUNI KL. 10.30. Alle er velkommen til at møde op i kirken og tage imod den nye præst. Selv om det føles som om jeg lige er kommet, så har jeg allerede nået at møde flere af jer i sognene og nydt mine første måneder her i Solbjerg. Vi, min mand Mads, datter Helene og jeg er faldet godt til i præstegården og de 120 flyttekasser er langt om længe pakket ud. Det begynder at blomstre i præstegårdshaven først med vintergækker og erantis og nu kommer de fineste påskelinjer op og pynter. I mit virke som jeres præst har jeg haft fornøjelse af gode gudstjenester i vores tre kirker, og i vores nabokirke Tiset, mange livsbekræftende og glædelige dåb, en velbesøgt og virkelig hyggelig fastelavn, friske og søde konfirmander og minikonfirmander, sangarrangementer både for store og små og meget mere. Jeg glæder mig til fortsat at være en del af livet omkring byen, kirken og præstegården med min lille dreng på armen. Tak for nogle skønne måneder her i Solbjerg. Jeg ser frem til mange flere. De bedste hilsner jeres sognepræst Annika Rasmussen