Her præsenteres vores nye præst Annika Rasmussen

VELKOMMEN TIL ANNIKA
Det er mig en stor stor glæde, endelig at kunne byde hjertelig velkommen til Annika Rasmussen, vores nye præst ved Astrup – Tulstrup – Hvilsted Sogne. Jeg skrev i Kirkebladet i december, at menighedsrådet ikke var i tvivl om, at vi havde fundet den helt rigtige præst til at bestride embedet.
Jeg ønsker på menighedsrådets vegne, at I vil tage godt imod Annika og hendes familie og jeg ser frem til, at vi i fællesskab vil styrke og udbygge samarbejdet med præst og menighedsråd i Tiset. Annika vil blive indsat søndag den 6. februar i Astrup Kirke.
Inge Helboe Kruhøffer
Formand A-T-H

Mit navn er Annika Rasmussen og jeg har været ansat som sognepræst i Vor Frue Kirke i Kalundborg. Jeg har været præst i fire år og glæder mig hver dag over den glæde det er, at møde mennesker lige der hvor de er – om det er til babysalmesang, konfirmandundervisning, eller kirkelige handlinger.
Jeg glæder mig til at lave kirke med jer i Astrup – Tulstrup – Hvilsted og til et godt samarbejde med Tiset Kirke.
Efter 5 år på Sjælland er vi klar til at komme hjem til Jylland. Jeg er opvokset i Skanderborg, og jeg har studeret teologi på Aarhus Universitet – så jeg føler, at jeg vender hjem til Jylland. Privat er jeg gift med Mads og vi har en datter Helene på 3 år. Vi glæder os til at flytte ind i den smukke og historiske præstegård i Astrup og til at være en del af et voksende og levende lokalsamfund i Solbjerg. Jeg glæder mig til at møde jer.
De bedste hilsner Annika