Fra Anja Heitmann til alle i Solbjerg og omegn.

Kære Solbjerg og omegn.

Jeg har haft den store glæde at være jeres vikarpræst i efteråret og hen over julen. Det har været en kæmpe fornøjelse at møde så mange af jer og lære lokalområdet at kende.
Jeg har døbt jeres børn, undervist jeres minikonfirmander og konfirmander, viet jeres brudepar og begravet jeres ældre. Det har jeg taget del i med ære og begejstring. Jeg har sjældent mødt så fro og velvillige mennesker og det bliver ikke helt nemt at sige farvel til februar. Desuagtet overdrager jeg dog trygt embedet i hænderne på jeres nye faste præst.
Jeg møder stor nysgerrighed om, hvem der har fået lov at bestride embedet fremover og det er dejligt at mærke. Jeg ved, at jeres menighedsråd har udført et omfattende og grundigt arbejde, da de besatte embedet. De har påtaget sig arbejdet med agtelse for menighed og borgere i Solbjerg og omegn og de har valgt den helt rigtige præst. Derfor ønsker jeg nu alle Guds fred og glæde – både i det nye år og med jeres nye præst.
Mange kærlige hilsner fra konstitueret sognepræst
Anja Evelyn Heitmann