Præstevikar Anja Evelyn Heitmann

Jeg har fået æren af at vikariere i jeres sogne til efteråret, i tiden efter jeres egen præst Anne Vejbæk påbegynder sit nye livskapitel. Det glæder jeg mig meget til. Jeg har været præst i Folkekirken i snart 8 år og jeg elsker kirken i al dens mangfoldighed. Jeg begyndte mit præsteliv i 2013 i en præstegård i landsbyen Isenvad i Viborg Stift. Nu bor jeg i eget hus i Tørring med mine børn Elinor på 12 og Teodor på 10. Herfra har jeg de sidste 4 år vikarieret primært i Aarhus Stift, som jeg betragter som mit ’moderstift’. Derudover har jeg været ansat i Haderslev og Ribe Stift og jeg har således vikarieret i vidt forskellige kirker med divergerende teologiske og folkelige traditioner. Her har jeg beskæftiger mig med forkyndelse af enhver slags – senest den digitale, der blev nødvendig under Corona-nedlukningen. Jeg foretrækker dog ubetinget den gode gammeldags og analoge forkyndelse, hvor vi bedre kan mærke os selv og hinanden. Jeg begejstres over tilværelsen, Gud og mennesker. Og jeg glæder mig meget til at komme til jer med mit nærvær, min erfaring og kærlighed. Jeg glæder mig til at lære jer at kende og lære fra jer. Sammen er vi Guds kirke i verden. Med venlig hilsen konstitueret sognepræst Anja Evelyn Heitmann