Forårskoncert søndag d 30/5 kl 19.30

Vi håber, at forholdene tillader, at vi kan holde koncerten ’Lyse nætter’ i Astrup Kirke. Aarhus Universitetskor vil under ledelse af Søren Kinch Hansen, synge danske sange i et meget flot arrangement, som kaldes ’DEN LYSE NAT’ med undertitlen DET ER IGEN DEN FINE LYSE NAT. Og det er jo meget betegnende den 30. maj, hvor sommertiden begynder. Titlen er et citat fra Hans Hartvig Seedorffs smukke tekst, som både indeholder det opløftende ved lyset og det smertelige, når dystre erkendelser ubarmhjertigt belyses. Lysets betydning og dets symbolstyrke er indfaldsvinklen i dette dansk-svensk-norske program, som blander bibelske og kirkelige tekster med natur og årstidsrelateret lyrik. Sikkert opstået af vores geografiske placering på kloden og dermed vores markante årstidsskift, forekommer det os, at ingen andre steder blandes sommerens lys og lysets billedstyrke så ubesværet ind i et fælles felt af kirkeligt og verdsligt udtryk som her hos os nordboere.
Hvor vil vi håbe, at denne flotte koncert må gennemføres. Og hvor skal alle være velkomne.
På vegne af menighedsrådet Anne Vejbæk