FILMEFTERMIDDAG I SOGNEGÅRDEN

SØNDAG DEN 18. OKTOBER KL. 14.00 vil Svend Andersen præsentere den netop nominerede vinder af filmprisen Gabriel 2020: ONKEL. Onkel handler om forholdet mellem en halvinvalid onkel og hans niece, der bor sammen på en gård i Sønderjylland. Af flere interessante og overraskende ting mellem de to, vælger den unge, begavede pige, at i stedet for at rejse til storbyen for at realisere sig selv, at blive i lokalsamfundet og hjælper sin onkel. Der dates også i en kirke, og af den søde musik, der udspiller sig mellem de to unge mennesker, opstår et dilemma, som kræver en afgørelse om at følge sit hjerte og spirende drømme eller blive tilbage i sin vante gænge. ONKEL er en virkelig troværdig og meget bevægende film, som fascinerer på en helt ny måde. Og så tales der sønderjysk, hvilket i sig selv er meget charmerende. Grundet Corona og af forsigtighedskrav må vi nøjes med et glas vin og en muffin efter filmen. Vel mødt til filmeftermiddag i Astrup sognegård.
Anne Vejbæk