Koncert med Amalie Malling

Vi er lidt stolte af at kunne invitere til en koncertaften med koncertpianist Amalie Malling.

Søndag d.18.november   kl. 16.00     i Sognegården

Amalie Malling er  –  det vil være de allerfleste bekendt  –  en af vores fineste danske pianister.  Siden sin tidlige barndom har klavermusikken været hendes store passion. Det vil de 70 år, som hun rundede for nylig ikke ændre på.

Amalie Malling har givet koncerter over det meste af verden og har modtaget adskillige priser for sit eminente klaverspil. Og har desuden udgivet en lang række CD-indspilninger. Samtidig med sin koncertvirksomhed har hun i mange år været docent på Det Kongelige Danske Musikkoncervatorium.

Amalie Malling bor i Valby sammen med sin mand, Michael Schønwandt, som er tidligere musikchef ved det Kongelige Teater.

Der er fri entré til koncerten                    

 

 

 

 

Comments are closed.